Un entrenador d'equips infantils de futbol ha estat detingut per abusar d'un nen de set anys en un municipi de l'Horta Nord (València). L'arrest d'aquest home de 41 anys es va produir el passat 13 de setembre, un dia després que el sospitós es negués a acudir a un judici en el qual estava citat per un altre presumpte cas d'abusos a un altre menor d'edat en un pub d'una localitat de la zona. Segons informa el Levante, l'acusat es troba en llibertat amb càrrecs a l'espera de la celebració de la vista i podria enfrontar-se a una pena de quatre anys de presó.

Reincident

J.M.R. va ser arrestat el passat 13 de setembre com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals a un nen de set anys. No era la primera vegada que l'agafaven i el denunciaven per un cas similar. L'home aprofitava la seva condició d'entrenador infantil per entaular relació amb els menors, encara que els episodis tenien lloc sempre fora de l'àmbit esportiu. El maig del 2018, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Moncada el va detenir per abusar presumptament d'un petit d'onze anys en un pub d'un municipi valencià, informa el mateix mitjà.

El judici per aquest cas s'anava a celebrar el 12 de setembre, però l'acusat no es va presentar en els jutjats, malgrat que les dues parts havien arribat a un acord de conformitat. Un dia després, l'entrenador era detingut i el jutge de guàrdia de Moncada acordava la seva llibertat amb càrrecs després de prestar declaració. El fiscal demana per a l'home una pena de quatre d'anys presó per un delicte d'abusos sexuals a menor d'edat.

Als genolls

La víctima del primer episodi d'abusos denunciat va explicar en la seva declaració que l'incident es va produir quan ell tenia onze anys. Els dos es coneixien perquè l'acusat era entrenador d'un dels seus amics. Un dia en un pub d'un municipi de de l'Horta Nord, l'home li va demanar que s'assegués als seus genolls i li va realitzar tocaments per sota dels pantalons, recull el mateix mitjà.