La policia del nord de Califòrnia ha detingut un home per haver assassinat, presumptament, quatre membres de la seva família. L'home va anar a una comissaria a confessar els crims.

Els fets van passar el dilluns, al voltant de les 12.11 hores del migdia, a la comissaria de Mount Shasta (EUA). L'home va conduir uns 300 quilòmetres per entregar-se a les autoritats.

Un cadàver al pàrquing de la comissaria

El detingut es va presentar a la comissaria i va dir que havia matat quatre persones al seu pis, a Roseville. Al principi els agents no el van creure, però el detingut els va mostrar el cos, d'un home, que portava al cotxe.

Un cop els policies van confirmar que es tractava d'un cadàver, van avisar les autoritats de Roseville perquè anessin a la casa de l'home. Allí van trobar tres cossos més.

Des d'aleshores, la policia científica treballa buscant pistes i proves en els dos escenaris.

Va matar els seus familiars

Segons fonts policials, l'home va assegurar que les persones a les que havia matat eren parents seus, confirmant així les sospites dels agents de que tots tenien algun tipus de relació. Però quan li van preguntar, va negar-se a revelar els motius que el van portar a assassinar-los, segons informa el Washington Post.

Estava molt calmat

Segons la policia local, l'home va estar molt calmat durant tota l'estona. Es va entregar sense resistir-se i es va deixar detenir sense problema.

A hores d'ara, encara no està clar què va impulsar el presumpte assassí a conduir més de 300 quilòmetres per confessar els seus crims.

Ara la policia de Roseville s'encarrega de la investigació d'aquest estrany cas.