Una mare d'un jove de 28 anys, Jonathan N., ha hagut de prendre una dolorosa decisió i lliurar el seu fill a les autoritats després que aquest li confessés haver assassinat l'amant de la seva nòvia, de 19 anys.

La Policia de Tijuana, Baixa Califòrnia, ha explicat que el jove es va assabentar minuts abans de la infidelitat de la seva parella i va prendre una lamentable decisió que el durà a estar entre reixes diversos anys, informa Debate.

El jove es va assabentar minuts abans de la infidelitat de la seva nòvia

 

 

Quan ja havia comès el crim, l'home va acudir a la seva mare i li va explicar què havia fet, però el jove es resistia a lliurar-se a les autoritats. Després de diverses hores de discussió, la mare va aconseguir convèncer-lo i Jonathan va acudir a la policia a confessar el delicte comès.

Ja a les instal·lacions de la Procuradoria General de Justícia de l'Estat (PGJE), la mare d'aquest jove va declarar que al cotxe en el qual havien arribat es trobava el cos del jove de 19 anys, que hores abans havia estat assassinat pel seu fill.

En verificar que efectivament estava el cadàver de la persona que esmentaven, Jonathan va ser presentat davant el Ministeri Públic i es va obrir una investigació per homicidi. S'espera que en les properes setmanes s'arribi a una sentència condemnatòria per a l'imputat.