Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per robar una plantació de marihuana en un pis de Tortosa i per haver entrat per la força en un altre habitatge just abans per error dimecres passat. Es dona la circumstància que l’individu, un home de 41 anys i nacionalitat espanyola, resideix al mateix immoble, damunt del pis que va assaltar.

El lladre va accedir per confusió a un pis amb inquilins i els va amenaçar

 

El lladre, per confusió, primer va accedir a un pis amb inquilins, als quals va amenaçar. Posteriorment va accedir al segon habitatge, que estava deshabitat, on hi havia un cultiu amb 60 plantes de marihuana, de les quals se’n va emportar una quinzena.

Els Mossos d’Esquadra van rebre avís que un home havia entrat per la força en un habitatge d’un edifici del carrer Montcada de Tortosa i havia amenaçat als membres de la família resident. Quan els policies van accedir a l’interior de l’edifici van observar que, a més del domicili assaltat, hi havia un segon habitatge que presentava també la porta esbotzada i de l’interior sortia una forta olor a marihuana. 

Va entrar al pis on hi havia un cultiu de 60 plantes i se'n va emportar una quinzena

 

A dins van trobar-hi 60 plantes de marihuana amb sistemes d’il·luminació artificial i humidificadors. En el lloc també s’observava com restes de plantes, terra i vidres sortien de l’habitatge i continuaven escales amunt fins al pis on residia l’home denunciat. La policia va descobrir que aquest mateix veí hauria entrat per la força al pis on hi havia el cultiu per sostreure unes 15 plantes que posteriorment van ser localitzades en el seu habitatge.

Els Mossos van detenir-lo com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força, entrada a habitatge aliè i contra la salut pública. El detingut va passar el 3 de maig a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.