Uns activistes que lluiten contra les ganivetades consideren que la boxa hauria de tornar-se a incloure dins l'assignatura d'educació física a les escoles. La idea de l'associació és que els joves aprenguin a defensar-se contra l'onada de ganivetades que pateix Europa i, sobretot, el Regne Unit.

L'esport es va deixar de practicar-se en l'àmbit acadèmic al país a finals de la dècada del 1960 i ara, l'associació "Gloves Up Knives Down", que es tradueix per "guants de boxa amunt, ganivets avall", ha fet un comunicat per demanar al govern britànic que torni a introduir la boxa dins l'àmbit acadèmic.

Aprendre disciplina i respecte

La iniciativa busca el màxim recolzament per part de la gent, ja que consideren que les autoritats no estan actuen amb prou fermesa contra l'onada d'apunyalaments que pateix el país.

En el comunicat, l'associació argumenta els nombrosos beneficis de practicar la boxa pels nens, més enllà del seu ús pràctic per l'autodefensa: "creiem que la disciplina i el respecte que aprendran a través de la boxa tindrà un impacte positiu a la vida dels joves, ensenyant-los nombroses habilitats pel seu dia a dia". A més, afegeixen que la iniciativa és de "base popular" i busca animar als joves a sortir al carrer.

La petició acumula més de 2000 firmes i ha rebut el suport de diversos lluitadors professionals 

De moment, la petició ja acumula més de 2000 firmes i ha rebut el suport de diversos lluitadors professionals com: David Haye, Tyson Fury y Anthony Fowler.