La Policia Nacional ha detingut un home, de 43 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un intent d'abús sexual a un nen de 15 anys. Els dos es van conèixer a través de les xarxes socials, i el detingut va convèncer-lo per tenir una trobada sexual en un càmping de la província de Màlaga.

Els fets van passar el dimarts dia 1 a Jaén. L'home va enredar el nen, i ambdós van acordar que es trobarien per mantenir relacions sexuals.

El va enganyar per Internet

Segons fonts policials, l'home va conèixer el menor d'edat a través d'una xarxa social i, després de guanyar la seva confiança, va passar a comunicar-se amb ell per mitjà d'una altra xarxa social de missatgeria instantània.

A partir d'aquí, el detingut va convèncer el nen per trobar-se amb ell i, així, mantenir relacions.

Els pares ho van descobrir

Els plans de l'home es van veure frustrats quan els pares van descobrir què estava passant a la vida del seu fill. La mare va veure els missatges entre els dos i va denunciar-ho tot a la policia.

Els agents van determinar que l'home sabia perfectament que el noi amb el qual parlava era menor d'edat i, tot i això, pretenia mantenir relacions sexuals amb ell.

Havia reservat plaça a un càmping

L'home i nen van quedar a un lloc determinat de Jaén, on l'adult suposadament el recolliria i, junts, anirien a un altre lloc de Màlaga per mantenir relacions.

Els agents de la policia, que tenien coneixement del pla gràcies a la denúncia dels pares del menor, i tenien també el seu telèfon mòbil, van poder comprovar que el detingut tenia feta una reserva a un càmping pròxim a Màlaga.

Enxampat "in fraganti"

El mateix dia 1, els agents es van desplaçar fins a Jaén on van procedir a la detenció de l'home per la seva presumpta responsabilitat en un delicte d'abús sexual.

En l'operatiu li van intervenir el seu telèfon mòbil per analitzar el seu contingut. L'arrestat ha passat a disposició judicial al Jutjat de Guàrdia de Detinguts Número 2 de Jaén.