La noia tenia 13 anys i va conèixer l'home, de 23, per Instagram. Ell la va convidar a casa seva, van beure, ella es va emborratxar i van mantenir relacions sexuals. El problema, evident: l'edat de la noia. Quan el seu pare se'n va assabentar, va denunciar-ho.

La policia va detenir aquest dimarts a Marbella un jove de 23 anys per un presumpte delicte d'abusos sexuals a una menor, perquè la noia no arriba als 16 anys, l'edat de consentiment sexual a Espanya.

Els fets van passar el cap de setmana, però la nena va explicar-ho dimarts al seu pare, que va denunciar-ho a la policia nacional. Després de prendre-li declaració al pare de la noia, van identificar ràpidament el sospitós: un company de feina del pare, de nacionalitat espanyola però d'origen britànic, segons ha avançat el diari Sur.

Llibertat amb càrrecs

De seguida es va activar el protocol d'actuació en casos d'abusos sexuals: la menor va ser examinada en un hospital i van comprovar que havia mantingut relacions sexuals.

Poc després d'això, la policia va localitzar i detenir el sospitós quan sortia de casa seva. Després d'haver passat a disposició judicial, el jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.