És la gran història viral d'aquesta segona onada de la pandèmia. L'estudiant d'infermeria Elena Cañizares ha passat de ser una absoluta desconeguda a tota una celebritat. Ara comença a experimentar els primers símptomes de coronavirus.

S'encomana de coronavirus i la volen llançar de casa

El meteòric ascens a la fama d'Elena Cañizares es deu a la publicació d'un fil a Twitter aquest cap de setmana passat en què explicava que, després d'haver donat positiu en coronavirus, les seves companyes de pis li demanaven que abandonés la casa.

Elena Cañizares / Arxiu|Arxivament

La història d'Elena Cañizares s'ha convertit en un dels grans virals de la segona onada de la pandèmia per coronavirus / Arxiu

La seva història va generar un tsunami d'empatia i solidaritat amb la jove estudiant d'infermeria, al qual s'han afegit milers d'internautes, alguns d'ells figures altament populars.

Al costat dels missatges de suport, Elena també ha rebut l'atenció de la gran majoria de mitjans de comunicació estatals, així com mostres de suport de diverses empreses, com Finework.

L'empresa operadora de telecomunicacions, oferia a aquesta jove d'Almagro amb residència a Ciudad Real el lloguer d'un pis així com els serveis de fibra i mòbil durant tot un any. Elena ha decidido cedir l'oferta a una persona que la necessiti més que ella.

Elena ja té símptomes del coronavirus

Ara, assimilant encara tot el que ha viscut aquests dies, encara al seu pis de Ciudad Real, del que ha dit que marxarà al desembre, quan passi la quarantena, Elena ha començat a experimentar els primers símptomes clars de coronavirus.

De la mateixa manera, encara que n'hi ha bloquejat a les seves xarxes socials, la jove ha fet una crida perquè es deixi de perseguir i atacar a les seves encara companyes de pis.