Podria ser un miracle, però sembla que tot plegat és més prosaic. S'ha obert una investigació per aclarir el cas de dues monges missioneres que van tornar embarassades d'un viatge a l'Àfrica, tal com ha informat la Gazzetta del Sud. Les dues dones van tornar del viatge i va ser a Itàlia quan van conèixer que estaven encinta.

No van saber que estaven embarassades

Segons el mateix mitjà, una de les noies, de 24 anys i d'origen africà, no va saber que estava embarassada fins que van anar al metge per un fort mal de panxa. Quan va conèixer la notícia, la dona va decidir seguir amb l'embaràs i deixar l'ordre per dedicar-se a cuidar la criatura.

La segona monja era la mare superiora i era la dona encarregada dels ancians de la ciutat d'Ispica, a Sicília. Igual que l'altra monja, no va saber que estava embarassada fins que van anar al metge en trobar-se malament. Quan els metges li van dir, ja estava en una fase avançada de l'embaràs. I va seguir els mateixos passos: va deixar l'ordre i va tornar a l'Àfrica per cuidar la criatura.

No és el primer cop que passa

Segons els mitjans italians, aquests dos curiosos casos no són els primers que passen en aquesta ordre de monges italianes. El cas ha despertat gran interès informatiu i un debat encès per com s'han gestionat aquests dos embarassos de les monges d'Itàlia.