La policia de Nova York ha detingut cinc persones relacionades amb la violació en grup a una dona en un apartament del complicat barri del Bronx. Segons les informacions policials, la dona, de 36 anys, va ser brutalment colpejada i després tres homes la van violar per torns.

En la violació també hi van participar tres persones més, entre elles dues dones, que van ser les encarregades de subjectar a la víctima per evitar que s'escapés.

Segrestada al mig del carrer

Era de nit quan la noia estava passejant per Olinville, en aquest barri de Nova York, quan un grup de persones la va assaltar i retenir amb molta violència. Els quatre homes i les dues dones la van portar fins a un apartament, que és on es va produir l'agressió sexual.

La van despullar a punta de navalla i la van violar i obligar a mantenir sexe oral amb tres dels homes del grup. Dues de les persones que la tenien agafada per ajudar als violadors eren dues dones.

Després de ser detingudes cinc de les persones d'aquest salvatge grup, han estat acusades dels delictes de conspiració, assalt i agressió sexual. Una sisena persona s'ha escapat i està sent buscada per la policia.