Una dona de 52 anys i la seva filla de 35 han estat detingudes després que la Policia ha trobat al seu habitatge res nens de 7, 11 i 14 anys entre excrements i paneroles. Les autoritats nord-americanes van descobrir la situació dels petits el 20 d'octubre a la localitat d'El Mirage, a l'estat d'Arizona.

Els petits caminaven per casa entre excrements i paneroles

La Policia es va personar a l'habitatge després de ser alertats d'un incident de violència domèstica. Allà, van detectar "una olor penetrant d'orina animal i matèria fecal". "La catifa de l'escala cruixia pels excrements", segons ha explicat un oficial al diari digital ABC15.com.

A l'interior, van trobar els tres nens que caminaven per terra descalços sobre un terra ple d'excrements, paneroles i més insectes.

Justificació davant de la policia

Mare i filla van provar de justificar-se davant de la Policia que portaven tres anys intentant acabar amb les paneroles que hi havia a l'habitatge. A més, van explicar que convivien amb dos gossos i cinc gats i que estaven provant de desfer-se dels felins.

Malgrat donar aquestes explicacions davant de la policia, les dues dones van ser detingudes per tres càrrecs d'abús infantil. Està previst que compareguin davant del jutge d'aquí a dues setmanes, el 14 de novembre. Mentrestant, el Departament de Seguretat Infantil d'Arizona s'ha fet càrrec de la custòdia dels menors.