L'Audiència Provincial de Valladolid ha condemnat una conductora per agredir amb una paella a una altra. Les dues es van barallar per una maniobra antireglamentària que va efectuar l'agressora.

Els fets van passar el 21 de desembre de l'any passat al voltant de les 14.00 hores, a la carretera N-601 en direcció a Aldeamayor de San Martín, a Valladolid. La condemnada va abonyegar el vehicle de l'altra conductora.

L'avançament de la discòrdia

Les protagonistes de l'accident, Socorro i María Luisa, van començar a discutir després que la primera avancés la segona en un tram on hi havia una línia contínua.

Va ser aleshores quan María Luisa va protestar i va parar davant la casa de Socorro, a la que ja coneixia de vista. Davant l'habitatge va començar una forta discussió entre les dues que va acabar a cops de paella.

Una arma perillosa

La discussió verbal va anar pujant de to fins que Socorro, que havia tret una paella de la cuina de la seva casa, va donar un cop al capó davanter del vehicle de María Luisa. L'agressora va abonyegar el vehicle, que encara no està reparat a l'espera d'un pressupost, informa Las Provincias.

Les agressions també van arribar al pla físic amb estirades del pèl: María Luísa va patir danys al cuir cabellut, a la zona frontal esquerra i cervicàlgia.

Denunciada per l'agressió

María Luisa va anar al Centre de Salut de Portillo mitja hora després de la baralla, on va rebre una primera assistència facultativa. La dona va necessitar dos dies per curar les seves lesions, amb un perjudici bàsic de dos dies.

A continuació, l'agredida va denunciar Socorro a la Guàrdia Civil de Laguna de Duero. Per la seva banda, la propietària de la paella no va anar a cap centre mèdic ni va interposar cap denúncia.

Multa de 360 euros

El jutge del cas ha condemnat Socorro, com a autora d'un delicte lleu de lesions, a pagar un mes de multa amb una quota diària de sis euros (180 euros). A més, també haurà de pagar uns altres 6 euros durant un mes per un delicte lleu de danys. En total, la dona haurà de pagar 360 euros.

Si no abona la multa, podria ser detinguda i passar un dia a la presó per cada dues quotes diàries no satisfetes.

Finalment, ha d'indemnitzar María Luisa amb 100 euros per les lesions, així com pagar la reparació de la xapa del cotxe, un cop es tingui el pressupost.