Son Jiang, un ciutadà xinès de 63 anys, va escapar de la presó l'any 2002, on estava convicte per tràfic de dones i nens. Ara, després de 17 anys fugint de la justícia, un dron l'ha trobat vivint a una cova en un indret remot a les muntanyes.

Un avís per WeChat

La policia de Yongshan va rebre un avís, pel seu servei de missatgeria WeChat, que indicava on podia estar Jiang, un pres que estava en recerca i captura. Segons les indicacions, el fugitiu podia estar a una muntanya a prop de la seva ciutat natal, a prop de la província de Yunnan, al sud-est de la Xina.

Van necessitar l'ajuda de drons

Un cop rebut l'avís, els agents el van buscar diversos cops a peu sense èxit. Després, van decidir utilitzar dos drons per facilitar la cerca, gràcies als quals van descobrir una lona blava a les faldilles d'un turó i restes de brossa pel voltant. Allí el van trobar a una cova. L'home feia tots aquests anys que no interactuava amb cap persona, segons fonts policials. 

Problemes de comunicació

Els agents informen que l'home va sobreviure gràcies a aigua del riu que recol·lectava en una ampolla de plàstic. Segons la policia, el fugitiu tenia problemes per comunicar-se, atès que feia 17 anys que no ho feia.

Dins la cova, Son Jiang utilitzava branques d'arbres per fer foc i escalfar-se. A més, tenia una espècie de llit que es va fabricar ell mateix i cuinava amb olles. Els agents de la policia el van detenir i ara ha tornat a ingressar a la presó.