Dos pallassos que van anar a animar la festa d'un bateig a Ciutat de Mèxic van acabar sent els dolents de la pel·lícula. Els dos homes van segrestar dues noies que hi havia a la festa i se les van endur durant dos dies.

Els dos pallassos, identificats com a Roberto Carlos Fuentes Hernández i Juan Hernández González, van endur-se les dues nenes, Naomi, de 14 anys, i Tamara, de 16, pocs minuts després d'acabar de treballar en la festa infantil que es feia a casa d'una d'elles. 

Els familiars van veure com les dues noies eren dins del cotxe dels pallassos just quan marxaven. Enmig de la confusió, no tenien clar si havien pujat obligades, si les havien enganyat o si ja coneixien els pallassos anteriorment.

pallassos segrestadors mèxic

Els dos pallassos, coneguts com a Frijolito Show i Caramelo Show, van segrestar les dues nenes

Tot i això, en veure que les hores passaven i les noies no apareixien, els pares van començar a buscar-les i van avisar les autoritats, que van muntar un operatiu de recerca per intentar trobar-les.

La família, fins i tot, va arribar a témer per la vida i per la integritat de les joves, i van emetre avisos a tot el país per intentar localitzar-les el més aviat possible. 

nenes segrestades mexic

Les famílie de la Naomi i la Tamara van engegar una gran recerca que va durar dos dies

Les investigacions van portar la policia a Ciudad Serdán, a uns 250 quilòmetres de la capital mexicana, on les noies havien desaparegut. En aquest poble, un dels pallassos havia venut el cotxe i havia comprat bitllets per tornar a Ciutat de Mèxic.

Finalment, i després de desplegar un gran operatiu a l'estació d'autobusos de la capital, la policia va poder detenir els pallassos per un delicte de substracció de menors i, també, va rescatar les noies, que van ser traslladades a un centre mèdic per a fer-los un reconeixement.

Per ara es desconeix si les noies van ser agredides de cap manera, i la investigació continua oberta per esbrinar les circumstàncies d'aquest estrany segrest.