Dos joves han estat detinguts a Palma de Mallorca després de colpejar nombrosos vianants sense motiu aparent.

Els fets es van produir al voltant de les 22.20 hores de dissabte quan els dos agressors, de 20 i 18 anys i nacionalitat colombiana, van embogir i van clavar puntades de peu, cops de puny i empentes a totes les persones que es creuaven amb ells al carrer, fossin homes, dones, nens o avis, informa Última Hora.

"Estaven totalment anats, com si haguessin pres droga caníbal"

 

Els testimonis dels fets apunten que els joves detinguts estaven totalment anats, com si haguessin pres droga caníbal. La Policia Local de Palma i del cos Nacional de Policia van auxiliar les víctimes i van iniciar una batuda pels voltants amb la finalitat de detenir-los.

Tots dos es van mostrar molt violents a tota hora i un d'ells va empènyer un agent i va fugir corrent. Companys del policia el van reduir i, finalment, el van detenir.

El segon jove també va ser arrestat mentre cridava: 'Us mataré', 'soc família de Pablo Escobar', 'no sabeu amb qui us esteu posant, som colombians'. També van colpejar el cotxe policial. En arribar a la comissaria i treure'ls les esposes, un dels arrestats va començar a pegar-se cops de cap amb les parets de la comissaria i la porta del calabós.