Dos homes de nacionalitat suïssa van violar, presumptament, una noia de 22 anys a la platja del Somorrostro, a la zona de la Barceloneta, segons ha pogut saber i confirmar ElCaso.cat de fonts policials. Els fets van passar la nit de dimecres a dijous i els presumptes agressors van ser detinguts poc després.

Els dos homes es van conèixer amb un grup de noies de nacionalitat belga en una coneguda discoteca de la zona de la Barceloneta dimecres a la nit. Després de parlar durant força estona, els dos nois van intentar abusar sexualment, sempre segons la versió de la víctima, d’una de les noies al lavabo de la discoteca.

Barceloneta   Pixabay

Violada a la sorra de la platja

La noia es va poder escapar i va sortir de l’establiment. Un cop fora els dos nois la van seguir i després la van portar fins a la platja. Allà, a la sorra, un d’ells la va agredir sexualment de manera oral i el segon, presumptament, de manera vaginal. Segons detalla la víctima, l’agressió sexual va ser de manera simultània. Quan van acabar, els dos nois van deixar la noia a la platja i van marxar.

En estat de xoc

Les amigues de la noia la van trobar en estat de xoc a la platja. Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona es va trobar amb les noies i elles van explicar els fets a la policia.

Detinguts a la discoteca

El cas el van assumir els Mossos d’Esquadra, però els agents de la policia de la ciutat, quan la noia ja l'havia traslladat el SEM a l’hospital Clínic –l’hospital de referència en casos d’agressions sexuals–, van intentar trobar els dos homes.

A la platja ja no hi quedava ningú, però gràcies a les descripció que van fer les noies dels dos homes, d’uns 30 anys, i la col·laboració dels vigilants de seguretat de la discoteca Opium de Barcelona, la Guàrdia Urbana va poder detenir els dos homes.

Se’ls imputa un delicte d’agressions sexuals. Els dos turistes suïssos van ser entregats als Mossos d’Esquadra, que són els que han seguit amb les diligències del cas. S’espera que durant les properes hores passin a disposició judicial.