La Policia Nacional investiga un presumpte cas de violació a una jove de 21 anys aquest dilluns a la capital d'Almeria per part de dos homes.

Fonts properes al cas han indicat que els presumptes autors de l'agressió sexual ja han estat identificats i que s'espera que se'ls prengui declaració.

La Policia Local la va trobar refugiada en un comerç dilluns al matí

 

Segons avança avui el diari La Voz de Almería, la jove va ser atesa en un primer moment per agents de la Policia Local, que la van trobar refugiada dilluns al matí en un comerç ubicat entre el carrer Artés de Arcos i l'avinguda de l'Estació.

Després d'això, la Policia Nacional es va fer càrrec de l'assumpte i, segons l'esmentat diari, va traslladar la víctima a l'Hospital Universitari Torrecárdenas d'Almeria.

La Comissaria d'Almeria ha declinat informar sobre les actuacions practicades i la Subdelegació del Govern no ha ofert dades de moment. El dia d'Any Nou una altra jove va denunciar un intent d'agressió sexual al portal de la seva casa de la capital d'Almeria, després del qual va haver de ser ingressada a l'Hospital Universitari Torrecárdenas a causa de les greus ferides que presentava.