Alerta a la Corunya! Dos homes, d'uns 40 anys, haurien intentat segrestar tres nenes en un parc infantil. La Guàrdia Civil investiga el suposat intent de segrest.

"Busquen dos individus de raça blanca i d'uns 40 anys. Un d'ells és calb"

Ha passat aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre a A Laracha (la Corunya) i ha estat el pare d'una de les nenes qui ho ha fet públic a través del Facebook. Edu Camean explica que dos individus de raça blanca i d'uns 40 anys, un d'ells calb, van intentar segrestar la seva filla i dues amigues al costat del parc Maximino Canedo, situat al carrer de Luis Martínez Vázquez. 

Els suposats segrestadors anaven en dos cotxes, un de color negre i l'altre, gris. El pare demana col·laboració ciutadana per identificar els presumptes segrestadors. Aquest és el missatge íntegre que el pare d'una de les nenes ha publicat just després dels fets:

Les nenes estaven molt nervioses

La Guàrdia Civil i la Policia Local es van desplaçar al parc i no van veure cap sospitós ni cap pista, segons informa La Voz de Galicia. Van parlar amb les nenes que "estaven molt nervioses", segons ha explicat un dels agents de la policia.