Dos homes han estat detinguts per haver apunyalat el seu company de pis durant una discussió aquest dissabte a la matinada a Terrassa, al Vallès Occidental.

Els fets van passar poc abans de les dues de la matinada de dissabte en un pis del carrer Felip II, a l'alçada del carrer del Franc Comtat, al barri de la Maurina de Terrassa. La Policia Municipal va rebre un avís que informava que hi havia un home estès al terra, amb diverses ferides, al mig del carrer. Al lloc s'hi van desplaçar la policia municipal, els Mossos d'Esquadra i una ambulància.

Els sanitaris van comprovar que l'home tenia nombroses ferides per on sagnava abundantment als braços i a les cames, així com a la boca, i l'ambulància el va traslladar a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

L'arma del crim i la documentació dels agressors

Al costat de la víctima, els policies van trobar l'arma blanca que suposadament s'hauria utilitzat en l'agressió, i una cartera amb documentació que la víctima va assegurar que era d'un dels agressors. L'home ferit també va donar als agents les dades dels cotxes en què havien fugit els autors dels fets.

Amb totes aquestes dades, la policia va poder localitzar els autors dels fets al carrer de Santa Maria de Mazzarel·lo, a poques cantonades. La policia els va detenir i un d'ells va haver de ser traslladat a l'hospital perquè tenia una ferida oberta en una orella. L'altre home va ser traslladat a la comissaria per formalitzar les corresponents diligències. 

Tot apunta que la víctima hauria resultat ferida durant una baralla entre tots tres, que convivien junts al mateix immoble.