Dos homes de 33 i 38 anys han estat detinguts al districte Marítim de València per haver atropellat i amenaçat de mort a l'excunyada i l'exsogra d'un d'ells durant una baralla entre dues famílies. Ambdós van ser detinguts per la Policia Nacional per un delicte d'amenaces.

Els fets van passar cap a la una del migdia d'aquest dijous. Dos policies que patrullaven per la zona van ser alertats perquè anessin al carrer Mossèn Monzó, on s'estava produint una baralla entre dues famílies. Quan es van apropar al lloc, els agents van trobar un grup de persones molt alterades que assenyalaven cap a un altre carrer, on van poder veure les parts en conflicte.

Pel que sembla, i després d'una discussió anterior entre les famílies, els dos homes s'havien presentat al lloc dels fets en un cotxe amb què van intentar atropellar l'excunyada i l'exsogra d'un d'ells mentre caminaven per la vorera. Després, van baixar del vehicle i les van amenaçar de matar-les.

Després de realitzar diverses gestions, els agents van poder detenir els sospitosos per un presumpte delicte d'amenaces. Un dels detinguts tenia més de 50 antecedents policials; ambdós han passat ja a disposició judicial.