La policia ha pogut alliberar a l'AP-7, al municipi castellonenc de Vinaròs, una dona raptada a Pamplona per la seva exparella. L'havia segrestat i se l'havia emportat, durant dos dies, direcció a l'est de la península. Després de ser detingut per la Policia Nacional i acusat dels delictes d'agressió sexual, detenció il·legal i lesions va passar a disposició judicial i ha ingressat a presó. En l'operació hi han participat agents de Castelló i de Pamplona de la Policia Nacional.

L'home, de 30 anys, va raptar la seva exparella el passat dia 9 quan es dirigia a la feina a Pamplona. L'home se la va emportar sota amenaces, durant dos dies, en un vehicle, sense rumb fix, fins que van ser interceptats a Castelló, ha informat la Policia Nacional. L'endemà, diumenge 10, la policia va rebre una denúncia per la desaparició d'una dona que podria trobar-se direcció a Castelló en un cotxe acompanyada per un home que havia estat la seva parella sentimental.

Va avisar l'exmarit de la dona segrestada

La localització de la dona va ser gràcies a la trucada que va poder fer ella mateixa des del cotxe, avisant al seu exmarit. Va ser el mateix exmarit de la dona qui es va poder posar en contacte amb la policia, explicant els detalls que ella li havia dit. Va poder fer la trucada en un moment de descuit de l'home que l'havia segrestat.

Els policies van notificar a la comissaria de Castelló l'incident, que va desplegar policies cap a la zona nord de la província, comunicant-se també amb la Guàrdia Civil, que van tancar diversos punts de les comarques del nord de Castelló per intentar caçar el cotxe. Finalment la Policia Nacional va trobar el cotxe a l'AP-7, amb l'home i la dona a l'interior.

Agressió sexual, detenció il·legal i lesions

Els agents van detenir l'home com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual, detenció il·legal i lesions i el van traslladar a la comissaria provincial de Castelló. L'home va ser posat a disposició de l'autoritat judicial que va ordenar el seu ingrés a la presó.