José Antonio Delgado Fresnedo, veí de Getxo (Biscaia) de 54 anys, va morir en acudir a una cita sexual concertada per internet a Pedrola (Zaragoza), que va resultar ser una trampa per robar-li. Ara, la Guàrdia Civil ha detingut un home i una dona en relació amb l'assassinat, que l'haurien colpejat fins deixar-lo inconscient i l'haurien enterrat viu. 

Fonts jurídiques ja havien informat que els investigadors havien aconseguit estrènyer el setge sobre els sospitosos i la seva possible integració en una xarxa criminal dedicada al robatori que captava les seves víctimes a través d'una aplicació de contactes i d'una dona utilitzada com a esquer.

Dos homes asseguren haver estat víctimes del mateix engany

 

Una possibilitat que es deriva de l'existència de dues denúncies prèvies d'homes que van assegurar haver estat víctimes del mateix engany mitjançant el mateix mètode a la província de Saragossa però que, tanmateix, van salvar les seves vides després de ser colpejats i emmordassats.

José Antonio Delgado es va desplaçar el passat 6 de setembre a la capital aragonesa i va contactar amb la dona, que li va demanar que la portés a un lloc apartat per mantenir un encontre sexual i en el qual es va veure sorprès per tres homes que el van assaltar a cops.

Pel que sembla, la víctima, informàtic de professió, separat i amb un fill, va morir a conseqüència dels cops rebuts pels seus assaltants, que finalment el van posar al maleter del seu vehicle per enterrar-lo als afores de la localitat saragossana de Pedrola, on va ser descobert semienterrat fa uns dies per un veí que passejava per la zona.