Una dona de 33 anys va intentar fer dormir el seu bebè i el va acabar matant a Bangor, als Estats Units. La mare, Kimberly Nelligan, per aconseguir el seu propòsit i calmar la criatura, untava la boca del nadó d'un any amb heroïna. Ho va fer diverses vegades durant dos mesos però el mes d'octubre de 2018 el bebè va acabar morint.

Intoxicació greu per fentanil

Tal com publica Bangor Daily News, la nena va morir per una intoxicació greu per fentanil després d'haver ingerit una quantitat fatal d'heroïna que li havia subministrat la seva mare. La dona ha estat detinguda un any després de la mort de la nena, quan la policia ha pogut lligar caps entre les proves forenses a la petita i el testimoni dels seus familiars.

El fentanil és un fort opioide sintètic similar a la morfina, però entre 50 i 100 vegades més potent. És un fàrmac receptat que de vegades també s'usa en forma il·legal.

Més fills untats amb heroïna

La mare, en la seva primera declaració davant de la policia, va negar haver consumit heroïna, però després va reconèixer que sí que ho havia fet cada setmana, durant dos mesos abans que morís el bebè. El pare, però, també va acceptar que havia vist la mare untar les dents de la criatura amb heroïna unes quinze vegades. El fiscal que acusa la dona creu que ho havia fet també, anteriorment, amb dos fills més que té la dona.

Tot i que tenen proves que va morir a causa de l'heroïna que li va facilitar la seva mare, la pena de presó a la qual s'enfronta no superarà un any, segons les lleis de l'estat de Maine.