Dues dones van morir la nit de dimecres atropellades per un tren entre les estacions de Torrelavega i Barreda, a Cantàbria.

Van morir fora de la zona peatonal

El tràgic accident es va produir a les 22.50h a l'avinguda de Solvay, una zona prohibida per als peatons i propera a l'estació de Torrelavega. Les dues dones mortes eren amigues. Una s'ha identificat sota les inicials M.M.T., nascuda a Romania i de 32 anys, i l'altra, S.C.C., originària de la República Dominicana i de 42 anys.

Les causes de la mort semblen indicar que la noia romanesa es volia tirar a la via del tren i l'amiga va mirar de fer-li entendre que no però durant la discussió van acabar caient les dues i van morir a l'acte.  Segons diversos testimonis, se les veia discutir.

Treballaven en un prostíbul

Les dues dones eren amigues i treballaven en un prostíbul. La discussió va començar a l'aparcament d'un bar proper conegut com El Pedal. De fet, allà hi ha una pensió on dormia una d'elles. Ara la policia està investigant les causes exactes del succés i també està recollint tota la informació dels testimonis.

Servei restablert

Els passatgers del tren de rodalies van ser traslladats a un altre comboi per continuar la ruta marcada. Els fets van tenir lloc de nit i es va tallar la circulació del tren de Feve entre Astúries i Santander. El servei ja ha quedat restablert.