Una dona ha denunciat que va ser violada per més de 500 homes des dels 11 anys a la ciutat britànica de Telford i durant set anys consecutius.

La presumpta víctima, que ha realitzat la denúncia sota el pseudònim de 'Jennifer', actualment té més de 40 anys i afirma que va ser presentada a una colla de pederastes per un amic i va patir abusos per part de fins a 10 homes cada nit.

Va patir abusos per part de fins a 10 homes cada nit

 

"Pensava que l'única sortida era la mort, perquè havia anat a la Policia i no volien ajudar-me. La meva vida era un infern, em sentia tan sola", ha expressat la dona. Segons ha relatat, més tard va ser portada de viatge per tot el país per un violador que la va tenir tancada, la colpejava i li exigia que tingués relacions sexuals amb desconeguts.

"Em va tancar en un pis amb barres de ferro durant tres o quatre dies ", ha apuntat. A més, afirma que, encara que més tard els agents van denunciar l'abusador, al final el cas va ser arxivat, informa Daily Mail.

'Jennifer' testificarà en el marc d'una investigació pública sobre casos d'abusos sexuals contra menors ocorreguts a Telford, ciutat d'uns 170.000 habitants, durant més de 40 anys. El 2018, el nombre total de víctimes s'estimava en més d'un miler.