Ruth Pérez, de 39 anys, va convidar a menjar un rostit a la seva millor amiga a la seva casa de Villa Elvira, a La Plata (Argentina). Després del tiberi, es va quedar adormida al costat del seu fill i la jove va aprofitar la seva indefensió per abusar d'ella. La dona l'ha denunciat i ara rep amenaces per part de l'abusadora i de la seva família.

Va passar el febrer passat a la casa de Pérez durant un dinar, al qual va convidar la seva millor amiga, la seva mare, els seus dos fills, el seu nebot, una excunyada i veïnes. Van fer sobretaula, van rentar els plats i Ruth se'n va anar a descansar una estona en una de les habitacions.

"Vaig sentir una barreja de repulsió i ràbia"

 

"El meu fill de dos anys estava molt cansat i vaig anar a fer-lo dormir. Li vaig donar el pit i al cap d'una estona em vaig quedar adormida també", relata. En un moment, va obrir els ulls i es va quedar gelada en veure la seva amiga abusant d'ella. "Em vaig despertar de cop i la vaig veure a ella agenollada al costat del llit abusant de mi. Vaig sentir una barreja de repulsió i ràbia", afegeix.

Tot seguit, li va fer saber que se'n revenjaria. "Et denunciaré, això no quedarà així. O t'interna la teva mare en un psiquiàtric o t'interno jo", va exclamar. La mare de l'abusadora no només no la va creure sinó que a més la va amenaçar de fer-li perdre la feina, informa el diari Crónica.

Ambdues treballen en el Col·legi de Metges de La Plata, on tampoc no li han donat suport. "En lloc de protegir-me volen fer-me callar perquè no es viralitzi el fet, m'aparten com si tingués lepra". Les dues dones viuen a només una illa de cases de distància. "He de passar per la porta de casa seva cada vegada que vaig a la meva", lamenta Ruth, que ha començat a anar al psiquiatre, "a causa dels malsons i somnis recurrents" que té després del que li va passar.