Una dona de 46 anys ha sigut condemnada a 17 anys de presó per abusar sexualment de la seva filla de 9 anys en repetides ocasions, a Rosario (Argentina). La mare, de qui es preserva la identitat per protegir la menor, va compartir per error a un grup de Whatsapp una escena en què violava la nena. Això va provocar diverses denúncies i una investigació que va acabar sentenciant la dona a presó. Quan la policia va enxampar l'agressora, va trobar més de 70 filmacions d'abusos sexuals a la seva galeria.

Viola a la seva filla i ho comparteix per Whatsapp per error

La mare violava recurrentment la seva filla de 9 anys a la casa on conviuen. Les proves són evidents: la dona va gravar les escenes amb la menor amb la càmera del mòbil en moltes ocasions, que proven clarament l'abús reiterat de la mare. En algunes ocasions, també va obligar la seva filla a filmar-ho ella mateixa. Però la mare va enviar un d'aquests clips a un grup de Whatsapp per error, i de sobte tot es va precipitar. Un familiar va rebre les imatges i, immediatament, va denunciar la dona.

Centro de Justicia Penal de Rosario / Google Maps

Centre de Justícia Penal de Rosario / Google Maps

La policia va rebre l'avís i va anar al domicili de l'agressora. Quan van arribar, van detenir-la, van comprovar la seva galeria del mòbil i van veure que hi havia més de 70 vídeos d'abusos sexualment explícits d'ella i la seva filla. Això va acabar de provar el delicte i els agents van emportar-se-la a dependències policials.

17 anys de presó per abús sexual

El Tribunal Oral de Rosario, integrat pels jutges Héctor Núñez Cartelle, Hebe Marcogliese i Gustavo Pérez, va dictaminar una condemna de 17 anys de presó a la dona pels delictes d'abús sexual. I això agreujat per ser la progenitora i per haver-se aprofitat de la situació de convivència amb la víctima menor d'edat.

La filla es troba ara a casa del seu pare i ha començat un tractament psicològic