Quan el menjar preparat de supermercat no només porta pollastre, tal com indica l'etiqueta, pots tenir un problema. Si l'ingredient no desitjat és un ratolí mort a la salsa, llavors el problema és molt greu.

És el que s'ha trobat una dona de 57 anys que es menjava un plat de la marca Tesco que va comprar per uns 4 euros en un supermercat d'Anglaterra.

Va penjar fotos a Facebook

La dona va denunciar la troballa del ratolí mort al Facebook de la marca que comercialitza aquest menjar i ha explicat que va estar gairebé 12 hores vomitant després de descobrir part del ratolí.

Raton Muerto Comida Tesco

Imatge de la safata amb el ratolí mort que va trobar la dona

Tesco ha obert una investigació per aclarir què va passar i com va fer cap l'animaló a la platera de pollastre amb salsa italiana.

Durant 12 hores vomitant després de trobar el ratolí

La dona, Cath McCall Smith, va penjar una fotografia del pollastre amb salsa a Facebook per denunciar que s'havia trobat un ratolí mort i que durant 12 hores es va trobar fatal, vomitant i amb molt mal estar. Segons ella, va trobar un tros d'ós a la safata i quan ho va investigar, assegura que va trobar-se un ratolí.

Després de rebre la denúncia de la dona, Tesco ha assegurat que ha obert una investigació per aclarir els fets i saber si realment es tracta d'un ratolí i com aquest petit animal va arribar a la cadena de producció i a casa d'una de les seves clientes.