Aquest dimarts, 12 de novembre serà un dia inoblidable per a una dona de 55 anys. Sobretot perquè els metges li han donat la millor notícia: ha superat el càncer! El mateix dia, a aquesta dona de 55 anys, li ha tocat un milió d'euros a l'Euromillones.

Lynne Price, treballa en una bugaderia, i tot just acabava de saber que s'havia curat totalment del càncer que patia. En aquell mateix moment, va arribar el seu marit a casa i li va comunicar que els havia tocat l'Euromillones. Ha passat a New Tredegar (Regne Unit). 

"Acabava de llegir la carta on em deien que havia superat el càncer quan el meu marit, David, va arribar a casa i em va dir que ens havia tocat la loteria" ha explicat la Lynne en declaracions al The Telegrapf.

No deixaran de treballar

La dona explica que "em vaig quedar sense paraules i en estat de xoc. Em vaig ficar a la banyera i m'hi vaig estar dues hores". A la Lynne li van diagnosticar un càncer de pit l'any 2015 que finalment ha superat després d'un llarg tractament. La parella té tres fills i un nét. Ni ella ni el seu marit, de 53 anys, deixaran de treballar. El que sí que faran és un viatge a la Xina.

Els ha tocat tres vegades la loteria

No és la primera vegada que toca la loteria a la família del David i la Lynne. De fet, a familiars seus ja els havia tocat dues vegades i quantitats molt més importants. Són parents d'Ade Goodchild, un home de 58 anys, a qui li van tocar 82 milions d'euros el passat mes de març també a l'Euromillones. A més, a la germana del David també li va tocar un premi milionari fa uns 20 anys.