Ha entrat a presó la dona de Barcelona que va amenaçar de matar la seva filla petita, de dos anys i mig, i suïcidar-se si no obtenia la custòdia de la nena .

Va enviar un missatge amenaçador per Whatsapp

Feia mesos que no veia la seva filla de dos anys i mig i aquella tarda, per ordre d'un jutge, la seva ex dona li havia de portar. La dona no es va presentar ni al lloc ni a l'hora acordada. Ben al contrari. Va enviar un missatge per whatsapp a l'home dient-li que havia fugit amb la nena, que anava a matar-la, que després es suïcidaria i que tot era per culpa seva.

Els Mossos van donar veracitat a l'amenaça

L'home, en estat de xoc, va trucar al 112 a les 17.30 hores. Després de demanar-li que li re enviés el missatge escrit per la dona, l'operadora dels Mossos d'Esquadra va donar veracitat al cas i van iniciar la recerca contactant amb familiars, amigues i companyes de la feina de la fugida, segons publica El Periódico.

Van trobar un testament

Els Mossos van contactar amb una tieta de la dona. Aquesta els va explicar que el dia abans havia passat per casa seva i li havia deixat dues bosses. En una d'elles hi havia un testament que havia estat signat  davant notari el mateix dia que la sentència judicial donava dret al pare a veure també a la seva filla. 

I una carta de comiat

En l'altra bossa que la dona havia deixat a casa de la seva tieta hi havia una nota de comiat que incloïa les seves últimes voluntats. Era del tot creïble el que la dona havia amenaçat per whatsapp, que mataria a la seva filla i després se suïcidaria. 

Niña llorando

Detenen la dona de Barcelona que va amenaçar amb matar la seva filla i després suïcidar-se / Pixabay

En un hotel al Pirineu

Una de les amigues amb què van contactar els Mossos, va recordar que la dona tot sovint parlava d'un hotel al Pirineu de Lleida vora d'un llac. No recordava el nom, però per les descripcions la policia va acabar donant amb el parador.  

No sabien si estaven dormint o mortes

Finalment, una patrulla dels Mossos es va presentar a l'hotel. Al pàrquing de l'establiment ja van veure que estava aparcat el vehicle de la dona. Els policies van sentir un gran esglai quan des d'un finestral van poder veure la dona i la nena estirades, immòbils, al llit. No sabien si estaven només dormint o la dona havia acomplert amb la seva amenaça. Quan hi van entrar els agents, mare i filla es van despertar al moment amb el soroll

El pare es va poder retrobar amb la nena

El pare de la nena va arribar a l'hotel a les cinc de la matinada. Ara sí, després de dotze hores agòniques, podia recollir la seva filla. A la mare la van detenir. Ara ha ingressat a presó sense fiança per un delicte d'homicidi en grau de temptativa