Les imatges s’han fet virals a les xarxes socials. Myah Autry, una estatunidenca de 32 anys, salta a la zona on viu el lleó i es posa a ballar i fer ganyotes a tocar de l’animal sense protecció.

Una acció imprudent

Aquest sorprenent fet va passar el dissabte al Zoo del Bronx (Nova York). Un visitant va gravar la temeritat d’Autry i ho va penjar a Instagram. El vídeo mostra com la dona balla davant del lleó i el saluda, de forma descuidada i inconscient, mentre l’animal la mira de prop. Només un petit espai els separa.

 

 

 

Podria haver acabat en tragèdia

Segons un comunicat del zoo, la dona va saltar la barrera de seguretat i va saltar dins la gàbia del lleó africà, informa la CBS New York.

La seguretat del zoo va treure la dona de la zona i la va fer fora de les instal·lacions, però ara podria enfrontar càrrecs delictius. Tal com apunta el comunicat del zoo, “les accions de la dona podrien haver provocat la seva mort o greus ferides. Tenim una política de tolerància zero davant aquest tipus d’accions. Les barreres existeixen per mantenir tant la seguretat dels visitants com la del personal i dels animals”.

La difusió de les imatges ha ajudat a la policia de Nova York a identificar Autry. Quan la seva excompanya de pis la va reconèixer, va alertar les autoritats, que intentaven averiguar qui era.

El vídeo també ha provocat una onada de crítiques a aquesta visitant per la seva temeritat. El Zoo del Bronx ha presentat una denúncia contra la dona, segons informa la CNN.