Una dona ha estat gravada mentre circulava amb el seu patinet elèctric i amb auriculars per una autovia de València, la CV-30, coneguda com a Ronda Nord. La Guàrdia Civil ha denunciat la dona per la infracció, per la qual se la podria sancionar amb 1.000 euros.

Fonts de la Guàrdia Civil han informat aquest divendres que la mateixa dona va ser gravada per l'usuari d'un turisme quan circulava també en patinet elèctric i amb auriculars per l'autovia CV-35, o Pista d'Ademuz, direcció València.

La persona que va fer l'enregistrament va denunciar els fets al grup d'investigació i anàlisi (GIAT) del sector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València per esbrinar si eren constitutius d'infracció.

Autovia amb quatre carrils i circulació intensa

El GIAT va analitzar les imatges i va comprovar que es tractava d'un tram d'autovia amb quatre carrils en el qual la circulació és habitualment intensa i que la dona utilitzava els auriculars mentre manejava el patinet.

Posteriorment, una patrulla de Trànsit de València va detectar la mateixa dona amb el mateix patinet per la Ronda Nord, una via de cinc carrils de circulació, mentre feia ús també dels auriculars.