Els empleats d'un hotel de la localitat de Palmanova (Mallorca) van viure una escena insòlita aquest dimarts. Una dona de 35 anys va donar a llum a les escales de la recepció dels apartaments Martha's. El part va procedir sense complicacions gràcies a l'ajuda del personal de l'allotjament i de la policia, que es va presentar al lloc abans de l'arribada dels serveis d'emergències. La mare i el petit van ser traslladats a l'hospital de Son Espases i es troben en bon estat

Els fets es van produir aquest dimarts a la tarda. Una dona que acudia als apartaments Martha's del municipi de Palmanova per visitar el seu marit -un dels treballadors de l'hotel- es posava de part a la recepció després d'haver sortit de comptes. Segons informa Última Hora, la ràpida actuació dels empleats de l'hotel i d'una patrulla de policia, que va poder personar-se en pocs minuts a l'allotjament, van permetre que la mare donés a llum a les escales de l'entrada sense massa complicacions.

A l'arribada dels serveis d'emergència, la dona i el nounat van ser traslladats en bon estat a l'hospital de Son Espases, on ara es recuperen.