L'Ertzaintza ha detingut un home de 23 anys acusat d'un delicte de robatori amb violència per arrencar un collaret d'or a una àvia de 76 anys. El delinqüent no és la primera vegada que s'aprofitava dels més vulnerables per robar. Però aquesta vegada, se li van complicar les coses.

El lladre va donar un fort cop de puny a un noi que intentava ajudar

La dona sortia de casa seva a les 11h del matí de la vivenda que té a Sestao (Biscaia) i el lladre va irrompre per robar-li la cadeneta. Just en aquell moment, passaven dos nois que van sentir els crits d'auxili de la víctima. Ràpidament van córrer a ajudar-la i el lladre va donar un cop de puny a un d'ells que va caure al terra pel fort impacte.

El delinqüent va poder escapar però finalment, amb la descripció que van donar del seu físic i la investigació de la policia basca, l'han pogut detenir. L'home va ser detingut divendres passat però els fets van tenir lloc el passat 9 d'octubre. No és la primera vegada que robava amb aquesta violència. Anteriorment ja havia repetit el mateix sistema i també va utilitzar la força per robar un mòbil.