Terrible crim a l'Argentina! Una dona de 34 anys ha ofegat el seu bebè de només vuit mesos en un cubell d'aigua. Va passar a finals de maig però no s'ha sabut fins ara. En un primer moment, la mare va explicar que el petit havia mort ennuegat mentre li donava el pit, segons informa Clarín. Aquesta també va ser la versió que va donar al seu marit quan va passar.

Ensorrada davant la policia

Finalment, però, la dona, Silvana Soledad, es va ensorrar i va confessar el crim a la comissaria. Va quedar detinguda acusada d'un homicidi amb agreujant de parentesc i alevosia. Els fets van passar el 25 de maig a Araujo, un municipi rural de Buenos Aires.

Efectius del Comando de Patrullas Rural de 25 de Mayo van rebre una trucada alertant de la mort d'un nadó en un accident domèstic. Els agents van trobar el nen mort però la mare els va explicar que havia passat mentre li donava el pit. La van traslladar a comissaria on la van continuar interrogant fins que, al cap d'una estona, va confessar haver matat al seu fill ofegant-lo en un cubell.