Els Mossos d'Esquadra busquen un home que aquest dilluns al migdia va atacar la seva exparella i la filla d'ella amb sosa càustica a Sant Feliu de Guíxols, al Baix Empordà. Al voltant de dos quarts d'una del migdia l'home va interceptar a la dona i a la nena, d'uns 5 anys, pel carrer i les va atacar amb aquest àcid.

Lesions greus a la cara

La sosa càustica és molt corrosiva, i pot causar greus danys si té contacte amb cara i ulls. La dona va quedar ferida greu i la nena, lleu, segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials. Les dues van haver de ser traslladades a l'hospital de la Vall d'Hebrón de Barcelona, centre de referència en cremats. No es pateix per la seva vida però segueixen ingressades greus.

Els Mossos d'Esquadra, després de poder parlar amb la dona, que és de nacionalitat espanyola, i alguns testimonis, han pogut identificar l'home que les va atacar. La policia busca el que va ser la parella sentimental de la dona agredida. L'home no és el pare de la nena que també va resultar ferida.

L'agressor, identificat

La policia catalana té identificat l'home, tot i que no n'han facilitat més detalls. Ni la seva edat, ni la seva nacionalitat ni si té antecedents per violència masclista. Els Mossos creuen que podran detenir l'home en els pròxims dies.