Barcelona podria ser perfectament un guió sencer de tota mena de sèries i pel·lícules. Sobretot, de terror. Aquest dimarts una baralla entre dues companyes de pis ha acabat amb un dit arrencat a mossegades i empassat.

El darrer episodi, aquesta nit, al voltant de les nou de la nit en un pis de l'Eixample Esquerre de Barcelona.

Mossega el dit de la seva companya de pis i se l'empassa

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'una forta baralla en un pis d'aquest barri de Barcelona i quan han arribat han trobat dues dones, les dues de nacionalitat estrangera, que s'havien barallat. Una de les dones, d'uns 40 anys, havia perdut un dit en la baralla, l'anular de la mà esquerra.

Segons ha explicat la dona a la policia, la ferida li havia fet la seva companya de pis, de 46 anys i de nacionalitat peruana, d'una mossegada.

Però no només li va arrencar el dit, segons han informat fonts policials, la dona s'havia empassat el tros de dit que havia mossegat. La dona ha perdut la part superior, la primera falange, del segon dit, començant pel petit, de la mà.

No podrà recuperar el dit

La víctima va ser atesa al lloc dels fets pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i després va ser traslladada a un centre mèdic, on va ser intervinguda. No podrà recuperar el dit.

L'agressora va ser detinguda pels agents dels Mossos i serà entregada al jutge acusada d'un delicte de lesions amb pèrdua de membre important. La policia catalana ha obert una investigació per aclarir què va motivar l'agressió de la dona peruana en aquest pis de l'Eixample Esquerre de la capital de Catalunya.