Aquest matí, al voltant de les vuit, la Guàrdia Urbana de Barcelona han trobat el cos d'una dona morta a passeig de Can Tunis de Barcelona,  a tocar de la ronda Litoral, tal com ha explicat el cos dels Mossos d'Esquadra en un comunicat de premsa.

El cos presentava signes de violència i la policia manté obertes totes les línies d'investigació per saber què ha pogut passar, segons han explicat fonts dels Mossos a ElCaso.cat.

Sota un remolc de camió

El cos de la dona era sota el remolc d'un camió, dels molts que aparquen en aquesta zona de la ciutat, a tocar del port de Barcelona.

La dona estava mig despullada i presentava signes de violència, segons El País. Tot i que les investigacions encara estan en marxa, la policia creu que la dona que han trobat morta ha estat assassinada. Es tracta d'una dona de 46 anys i de nacionalitat sueca. El grup d'homicidis de la Divisió d'Investigació Criminal de Barcelona ha obert una investigació per aclarir els fets.

Un nou homicidi a Barcelona

Si es confirma el que la policia creu, que és una mort violenta, seria la setena víctima mortal de l'estiu a la ciutat de Barcelona. En tot l'any han mort de manera violenta a la ciutat 11 persones. Els Mossos també investiguen la mort d'un home de 30 anys i de nacionalitat georgiana al barri de la Mina diumenge.