Nova mort violenta a la ciutat de Barcelona. Aquest dimecres a la tarda els Mossos d'Esquadra van entrar al pis d'una dona de 65 anys de nacionalitat espanyola que la família havia avisat que feia temps que s'hi volien posar en contacte i no tenien resposta.

Justament ahir van poder parlar amb ella, però de sobte la comunicació es va tallar en sec. La família va intentar tornar a parlar amb la dona però ja va ser impossible. Va ser aleshores quan van alertar als Mossos d'Esquadra. 

Quan la policia va poder accedir a l'immoble, del districte de Sant Martí, es van trobar el cos sense vida de la dona i amb signes de violència. 

A terra amb signes de violència

El cadàver estava estirat a terra i presentava, segons les primeres informacions, signes de violència, més concretament, dues ganivetades. En tenir la certesa que la dona havia estat assassinada per una segona persona, els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de les investigacions.

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, de la secció d'homicidis, han iniciat una investigació per aclarir el crim. De moment, no es coneixen més detalls de la mort de la dona, que està sota secret d'actuacions.