L'assassinat de Gloria Francisca Zavala, la dona de 53 anys i de nacionalitat equatoriana, segueix sent un misteri. Va desaparèixer diumenge a Palma, a Mallorca. Havia quedat amb uns amics i no s'hi va presentar. Tampoc va anar a treballar dilluns. Des de llavors que els familiars i la policia l'estaven buscant.

Aquest dimarts a mitjanit un home de nacionalitat espanyola que compartia pis amb la dona va trobar el cos de la Gloria en un b tancat amb un cadenat al pis de la zona de la platja de Palma. L'home va sentir una forta mala olor que venia del bagul i va avisar a la policia.

Un bagul tancat amb un cadenat

El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional va assumir el cas després de confirmar que el cos de la dona presentava signes de violència i que estava embolicat amb plàstics. Ràpidament van lligar caps. Sempre que apareix el cos d'una persona la policia consulta el registre de persones desaparegudes i era el de la dona que des de diumenge se n'havia perdut la pista.

El cos de la dona estava amagat en un bagul que algú havia tancat amb un cadenat per evitar que fos fàcil trobar el cos. El cadàver de la dona de 53 anys estava embolicat amb dues grans bosses d'escombraries i lligada amb cinta americana de color negre, segons han explicat fonts policials.

Els agents del Grup d'Homicidis també han trobat que el cos de la dona presentava signes de violència i en avançat estat de descomposició. Gloria Francisca Zavala portava morta i tancada al bagul entre tres i quatre dies.

El fill, en cerca i captura

Durant tot el matí s'ha escorcollat el pis. A hores d'ara la policia està buscant el fill de la dona, un menor de 16 anys, per intentar esbrinar la seva relació amb el crim. El jove ha estat vivint al pis de la dona, segons alguns testimonis, dates posteriors a la mort de la seva mare.