Nit negra a l'àrea metropolitana de Barcelona. Una segona mort violenta en poques hores. Si de nit un home moria a l'Hospitalet víctima d'un robatori violent; ja de matinada, a Cornellà, ha mort una noia jove víctima d'una brutal pallissa i d'una ganivetada a la sortida d'una discoteca llatina del municipi -tal com es pot veure en aquest vídeo de la baralla a ElCaso.cat.

L'han trobat ferida a les 6 de la matinada

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 6 del matí, quan s'ha trobat un dona greument ferida a l'exterior de la discoteca Capitiolio de Cornellà, al Baix Llobregat. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han adreçat al lloc i ha traslladat la víctima ferida greu a centre hospitalari on s'ha certificat la seva mort després d'arribar-hi.

Segons les primeres informacions de les investigacions que estan fent els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud, tot fa pensar que la noia s'ha vist involucrada en una baralla i que ha rebut una ganivetada mortal.

L'agressor o els agressors l'han colpejat, deixant-la malferida i ha acabat morint a l'hospital. Tot i que la investigació encara ha d'avançar, els investigadors creuen que no es tracta d'una agressió sentimental.

Investigació oberta

La víctima és una noia jove, de 18 anys, tot i que encara no se n'ha facilitat la seva nacionalitat. La policia catalana està investigant els fets i a hores d'ara encara no s'ha identificat o detingut a l'autor o autors de l'agressió mortal. Els investigadors han interrogat de matinada a diverses persones de la discoteca on havia estat la víctima per intentar aclarir què ha pogut passar.

Tercera mort violenta a Barcelona en pocs dies

La mort d'aquesta noia és la segona d'aquest cap de setmana a la zona de Barcelona, i la tercera de la setmana. Un home ha mort després de ser assaltat per un grup de persones que volien robar-li el mòbil a l'Hospitalet de Llobregat aquesta passada nit i divendres un home va morir a cops en una baralla a la zona d'Arc de Triomf, al centre de Barcelona.