Una dona de 62 anys ha mort en explotar el lavabo portàtil que estava utilitzant. Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la localitat de St. Augustine, a la costa nord-oest de Florida (EUA), quan per causes que encara s'estan investigant s'ha produït una explosió en un d'aquests serveis, que estava situat a Horseshoe Road. En acudir els bombers es van trobar el lavabo en flames i, després d'aconseguir apagar el foc, van descobrir el cadàver d'una dona a l'interior.

L'avís es va produir dissabte al matí, quan un ciutadà va trucar a emergències alertant què després de sentir una forta explosió, havia vist flames que provenien d'un lavabo portàtil situat a l'Horseshoe Road de St. Augustine. Efectius dels bombers es van desplaçar fins al lloc i van aconseguir controlar i apagar el foc al cap d'uns minuts. Després de donar per extingit l'incendi, els agents van descobrir que a l'interior dels serveis hi havia el cadàver d'una persona calcinat.

Segons informa News 4 Jax, la víctima és Denise Victoria McQuaig, una veïna de 62 anys de St. Augustine. La investigació de l'incident continua oberta a l'espera dels resultats de l'autòpsia, que aportaran informació per tal d'esclarir la mort de la dona i les circumstàncies en la qual es van produir els fets.