Una mare de 13 fills ha mort a causa del coronavirus, als 35 anys, a l’Hospital Universitari de County Durham, Regne Unit. Ara, la família de la jove morta, identificada com Sonia Partridge, s’enfronta a un avís de desnonament imminent. 

Una mare de 13 fills mor i deixa la família a punt de ser desnonada

Sonia Partridge ha mort a causa del coronavirus i ha deixat els seus 13 fills en perill de ser desnonats. Tot va començar quan la jove va començar a sentir malestar. La jove patia patologies prèvies i, després d’uns dies de patiment, va ingressar d'urgències al centre hospitalari. Les proves van confirmar que es tractava de Covid-19, que va acabar sent fulminant per ella. 

Després d’uns dies lluitant per sobreviure, Sonia va morir per coronavirus. "Es va cansar massa, va decidir treure’s l'oxigen i, després d’això, se'n va anar molt ràpidament. Estàvem amb ella quan va morir", va recordar Kerry, la seva parella, de 40 anys, recull el ‘Daily Mail’. "Només volem que la gent sàpiga que era meravellosa. Serà molt difícil tirar endavant sense ella. Estic veient els nens més petits córrer com si res hagués canviat, i és molt difícil d'acceptar que ella mai els veurà créixer. Era la columna vertebral de la família", va afegir Kerry.

Una madre con 13 hijos muere de coronavirus después del aviso de deshaucio / Cedida

Una mare de 13 fills mor per coronavirus després de l'avís per desnonament / Cedida

La tràgica notícia va ser devastadora per a família, que alhora s’enfronta a ser desnonada. Ara, els 13 fills no tan sols hauran d’afrontar una vacant difícil a la família, sinó que s'hauran de preocupar de no quedar al carrer. Abans de coincidir, Sonia va tenir dos fills propis i Kerry en va tenir sis. Un cop juntes, a través d’un donant d’esperma, la parella va tenir cinc fills més.  

Enmig del dol, els propietaris del domicili en el qual resideixen els han lliurat un avís de desnonament. Per això, la vídua ha assenyalat a la premsa local que la seva família "necessita temps" per afrontar la pèrdua de Sonia i els deutes domiciliaris. Ara les prioritats són unes altres. De totes maneres, Kerry ha organitzat una recaptació de fons per cobrir les despeses de funeral de Sonia i per ajudar econòmicament a la família durant els pròxims mesos. 

Els propietaris van donar un avís de desnonament a la vídua i els 13 fills

Els 13 menors han perdut una de les seves mares. Segons Kerry, tots els membres de la família s'han implicat en les tasques de la llar i esperen poder celebrar el Nadal, una cosa que li encantava a Sonia. Una de les filles, Meera Jo, de 16 anys, va veure a la seva mare a l'hospital abans de morir i conclou: "mai hi haurà prou paraules" per retre-li homenatge.