Una dona de 69 anys ha mort aquest dimarts en caure des del quart pis d'un edifici del barri del Coll d'en Rabassa de Palma (Mallorca). Els fets han tingut lloc sobre les nou del matí, quan la víctima -de nacionalitat espanyola- s'ha precipitat des del balcó del seu domicili mentre netejava la terrassa. Segons les primeres indagacions, la dona hauria perdut l'equilibri i hauria caigut al buit de forma accidental.

L'incident s'ha produït poc després de les nou del matí en el número 13 del carrer Francesc Frontera, situat al barri del Coll d'en Rabassa de Palma. Segons informa el Diario de Mallorca, la dona de 68 anys estava netejant la terrassa quan ha perdut l'equilibri i s'ha precipitat al carrer des de l'alçària d'un quart pis. Al lloc han acudit efectius d'emergències que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Agents del Grup d'Homicidis i membres de la policia científica del Cos Nacional de Policia també s'han personat en el número 13 del carrer Francesc Frontera per inspeccionar el domicili de la víctima i provar d'esclarir els fets. Les primeres indagacions dels agents apunten que la dona hauria perdut l'equilibri, per la qual cosa es tractaria d'un accident, informa el mateix mitjà.