Una dona russa va matar la seva parella després d'una fortíssima discussió, va col·locar el cadàver al seu llit i va dormir cada nit amb ell durant una setmana fins que l'olor que desprenia va obligar-la a baixar-lo al soterrani, segons han informat aquest dimecres mitjans locals.

Els fets van passar a finals de maig a la ciutat de Kazan, capital de la república russa de Tatarstán, segons el canal Tatarstan-24. La cadena afirma que l'homicidi va tenir lloc durant una baralla entre una dona de 42 anys i el seu nòvio, de 62, quan tots dos estaven sota els efectes de l'alcohol.

Pel que sembla, enmig de la discussió, la dona va agafar un ganivet i el va clavar amb un fort cop al coll del seu company, provocant la fractura de diverses vèrtebres cervicals i la mort instantània de l'home. Posteriorment, l'homicida va traslladar el cos de la seva parella al llit i va continuar dormint al seu costat cada nit "com si res no hagués passat durant una setmana", segons assegura el canal rus.

Quan el cadàver va començar a desprendre una forta olor, el va embolicar amb unes cortines i el va baixar al soterrani

Un cop el cadàver va començar a desprendre una forta olor, provocant que "no es pogués respirar a la casa", la dona el va embolicar amb unes cortines i el va baixar al soterrani de la casa.

Li va buidar les targetes bancàries

Van ser els familiars de la víctima els que van alertar la Policia de la seva desaparició després de passar una setmana sense saber res d'ell. Els agents que van anar a l'habitatge de la presumpta assassina van trobar el cadàver i els investigadors van esbrinar que la dona havia aprofitat el temps per vendre algunes "coses de valor" de la casa de la seva parella i "buidar les seves targetes bancàries". La dona està a l'espera del judici per assassinat.