El passat dilluns ens despertàvem amb una terrible notícia, la d’una dona que havia matat el seu fill de 5 anys en un hostal al centre de Madrid  i després s’havia suïcidat. Aquest dijous s’ha sabut que el petit presentava restes de tranquil·litzants a l'estómac.

Sobredosi de sedants

Fonts policials han informat que la mare va administrar una sobredosi de sedants al petit de 5 anys diumenge al matí. Els ansiolítics que li va donar podrien ser els mateixos que es prenia la mare per tractar-se de les depressions que patia.

Balcón Hostal Levante

La mare va administrar una sobredosi de sedants al seu fill de 5 anys en una habitació de l'hostal Levante del centre de Madrid / EFE

Els forenses ara hauran d’analitzar les mostres toxicològiques per determinar si els sedants coincideixen amb els que es van trobar a l’habitació de l’hostal. Aquests ja estaven dissolts en aigua, en dos gots, i eren damunt una tauleta de nit.

Mare i fill van arribar a l'hostal dissabte

La Policia Nacional va descobrir els cadàvers de la mare i el seu fill en una habitació de l’hostal Levante, al número 6 del carrer Postigo de San Martín, al districte Centre de Madrid. Qui els va trucar va ser el propietari de l’establiment en sospitar que havia passat alguna cosa ja que hi havia massa silenci a l’habitació.

Mare i fill havien arribat a l’hostal dissabte, 4 de juliol. Diumenge al matí la mare va demanar que no els arreglessin l'habitació i a partir d’aquell moment, van deixar de sentir-se sorolls dins. El mateix diumenge, l’amo de l’hostal Levante va trucar la Policia Nacional davant la sospita que podria haver passat alguna cosa. Els agents, després de comprovar que la dona no tenia requeriments previs, va demanar als propietaris que si es mantenia aquella situació, els tornessin a trucar.

Dilluns, descobreixen els cadàvers

Dilluns al matí, en veure que res havia canviat, l’amo va tornar a avisar la policia que va desplaçar diverses patrulles de la comissaria del Centre. Després de comprovar que no els responia ningú de l’interior de l'habitació i que aquesta estava tancada, van accedir per un dels balcons. Ja des d’una finestra van veure els cadàvers de la mare i el seu fill de 5 anys.

Asesinato niño Madrid / Europa Press

La policia va trobar els cadàvers de la mare i el seu fill de 5 anys dilluns al matí a l'habitació de l'hostal Levante de Madrid / Europa Press

Tenia por de perdre la custòdia del fill

Posteriorment la policia va localitzar una carta suposadament escrita per la mare on explicava que tenia por de perdre la custòdia del seu fill. La dona, que tenia problemes mentals, deia que no volia viure sense ell. Al costat de la carta els agents també van trobar restes dels ansiolítics que li hauria administrat al nen.

Es dona el fet que des de feia dues setmanes la Conselleria de Família i Assumptes Socials de la Comunitat de Madrid tenia la custòdia del nen fins al punt que ja se li havia assignat una plaça. Tot i que encara s’ha de determinar, se sospita que aquest hauria estat el detonant perquè la mare, suposadament, matés el seu fill.