Una dona de 35 anys ha matat, presumptament, el seu fill de 5 anys i després s'hauria suïcidat en un hostal del centre de Madrid.

La Policia Nacional ha trobat aquest matí els dos cadàvers que han mort de forma no natural, segons informen fonts policials.

Calle del Postigo de San Martín, Madrid / Google Maps

La mare hauria assassinat el seu fill de 5 anys en un hostal del carrer de Postigo de San Martín al centre de Madrid / EFE

La dona presuntament ha matat el seu fill de 5 anys i després s'hauria tret la vida

Els fets han passat en un habitatge del carrer Postigo de San Martín, al districte Centro de la capital, on els agents han trobat els dos cadàvers. Després d'un avís, els policies han trobat els cossos sense vida a les 10.20 hores d'aquest dilluns en un hostal del carrer Postigo de San Martín de Madrid. Es desconeixen les circumstàncies de les morts.

No obstant això, segons les primeres hipòtesis i en espera de confirmació per l'autòpsia, la dona de 35 anys podria haver matat el seu propi fill i després s'hauria tret la vida. El Grup V d'Homicidis de la Direcció Superior de la Policia de Madrid està investigant el cas.

L'amo de l'hostal va avisar la policia diumen

L'amo de l'hostal on han trobat la mare i el seu fill morts va avisar la policia aquest diumenge en sospitar que alguna cosa passava perquè feia moltes hores que no sentia cap soroll a l'habitació. La dona i el nen van arribar a l'hostal aquest dissabte i, segons el propietari, van actuar amb "total normalitat" en la seva entrada fa dos dies.