La dona que presumptament ha assassinat al seu fill i després s'ha suïcidat en un hostal de Madrid va arribar a l'allotjament aquest dissabte passat. Va ser ser l'amo de l'establiment el que va trucar i alertar a la policia al sospitar que alguna cosa havia passat ja que no escoltava cap soroll procedent de l'habitació on s'havien instal·lat.

Primer va matar el nen i després es va suicidar

La Policia Nacional investiga la mort d'una dona de 35 anys i d'un menor de 5 després que, segons les primeres indagacions, ella es suïcidés després de matar el nen, encara que les circumstàncies d'aquest succés se segueixen investigant. Els dos cadàvers han estat trobats a les 10:20 hores d'aquest dilluns a l'Hostal Levante, al número 6 del carrer Postigo de San Martín, al districte Centre de Madrid.

Balcón Hostal Levante

Una mare mata al seu fill de sis anys i després se suïcida en un hostal del centre de Madrid / EFE

Va avisar la policia dues vegades

Va ser l'amo de l'hostal qui va alertar els agents. Ho va fer dues vegades, aquest matí de dilluns, però també ahir diumenge, 5 de juliol, a la tarda. L'amo de l'establiment li va estranyar que no se sentissin sorolls a l'habitació on s'allotjaven mare i fill.

Actuant amb normalitat

La mare i el fill van arribar a l'establiment dissabte, dia 4, i van actuar amb "total normalitat" en la seva entrada a l'hostal, on no se'ls coneixia anteriors estades. El Grup V d'Homicidis de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació.