Venjar una infidelitat pot fer-se de moltes maneres. N'hi ha moltes, realment. Tot i que algunes et poden portar a la presó. El passat 2018 una dona va gravar el seu marit al llit amb una altra dona i ho va penjar al Facebook d'ell i ara s'enfronta a l'expulsió d'Espanya durant 14 anys.

El cas arriba ara a judici i la fiscalia demana 6 anys de presó per dos suposats delictes de difusió i revelació de secrets -3 anys i mig per cada un, el seu home i la dona que també surt al vídeo- o canviar-ho per l'expulsió del país i ser enviada a Hondures.

Segons relata la fiscalia, el dia dels fets la processada va sospitar que el seu home podria estar a l'habitació de la dona amb qui compartien pis a Tortosa, al Baix Ebre, i quan hi va entrar els va enxampar tenint sexe. Amb l'ànim de vulnerar la seva intimitat, segons el ministeri públic, va ordenar a la filla menor que gravés l'escena amb el mòbil. La dona va accedir al perfil privat de Facebook de la seva parella i va publicar-hi un vídeo sense el seu consentiment.

Les imatges de la parella al llit, al Facebook de l'home

Va penjar a Facebook un fragment d'imatges amb una durada d'un minut i mig en el qual s'observaven al llit d'una habitació l'home i la dona, als quals es reconeixia plenament. Ell apareixia amb la part superior destapada, mentre ella intentava cobrir-se la cara amb una manta per evitar que la gravessin. "Que li faci vergonya a la fresca aquesta. Ho ensenyaré a tot el Facebook!" cridava la dona de l'home enxampat al llit amb la llogatera.

El vídeo va estar penjat al Facebook de l'home durant dues hores, fins que la dona va accedir a esborrar les imatges. També va fer fora de casa a la dona del vídeo, sense se'n pogués endur la maleta amb les seves pertinences. L'home que sortia a les imatges va assegurar a la policia que tenia "por de sortir al carrer" pels comentaris dels seus amics i veïns que van veure les imatges, que es van viralitzar molt de pressa.

Pot acabar expulsada del país

La fiscalia demana 6 anys de presó per a la dona per dos suposats delictes de difusió i revelació de secrets -3 anys i mig per cada perjudicat-, i la pena d'1 any i mig de presó per un delicte d'apropiació indeguda. Tot i això, proposa substituir la pena per l'expulsió del territori espanyol i la prohibició de tornar a Espanya durant 14 anys.