La Policia Nacional ha detingut a Móstoles (Madrid) una dona que portava diversos mesos enverinant la família amb la qual convivia posant lleixiu i insecticida al menjar i la beguda. Durant aquest temps les víctimes es trobaven malament i, alertats, van acabar denunciant a la dona.

La família sospita de la llogatera pel sabor a lleixiu que tenia el menjar

Els fets van passar a finals d'agost, quan una de les víctimes va anar a la policia per denunciar a la seva companya de pis, a qui tenia llogada una habitació, ja que sospitava que estava intentant enverinar-la a ella i a la seva família.  

Les sospites es fonamentaven pel fet que havien tingut problemes de convivència amb la dona detinguda, que podia ser la responsable de què el menjar tingués mal gust, ja que tenia accés als aliments. A més, tenien marejos i nàusees.  

De fet, en presentar la denúncia, la víctima va explicar a la policia que el menjar tenia un gust estrany i una forta olor similar al de lleixiu, en els aliments que deixava preparats a la casa tant per a ella com per als seus fills.

Les càmeres mostren com la dona abocava productes als aliments

Per esbrinar-ho, van decidir col·locar càmeres de seguretat a la cuina de domicili, que van mostrar que la dona abocava algun tipus de producte als aliments.

Després de facilitar les gravacions, els agents encarregats de la investigació han procedit a la detenció de la dona, que està acusada d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa. També s'ha decretat una ordre d'allunyament respecte a les víctimes.